Algon Photography

Fotograf: Magnus Lindholm

 

2016 års bröllopspaket startar enligt följande:

 

Porträtt i ateljé från 4 500 kr

 

Porträtt & vigsel från 8 500 kr

 

Porträtt, vigsel och lite fest från 11 500 kr

 

Från frisör till brudvals från 24 700 kr

Det praktiska:

 

* Först av allt behöver jag veta ert bröllopsdatum. Många brudpar bokar så tidigt som ett eller ibland två år i förväg, och det blir snabbt fullt i bröllopskalendern. Lördagar under högsäsong (maj-sept) går alltid först. Lediga datum för tisdagsbröllop (eller andra veckodagar) däremot, finns det ofta fler av.

 

* Hos mig är det utan undantag den som först frågar, som först får preliminärboka. Jag skickar hem ett brev med komplett prislista, checklista (tips och frågor inför fotograferingen) samt en offert som gäller i fjorton dagar. Det är alltså så lång tid du har på dig att bestämma dig. Finns det redan reserver på samma datum gäller offerten max en vecka. När ni bestämt er för paket, bokar vi datumet definitivt och skriver avtal med alla detaljer. Vi bokar också datum för ett möte här i ateljén, där vi går igenom bröllopsdagen och era önskemål inför fotograferingen.

 

* För att vara först bör du alltså höra av dig så snabbt du kan. Mina kontaktuppgifter på sidan kontakt. Kom ihåg att inkludera vigseldatum, ort/plats och så er postadress.

Made with Adobe Muse

All photos copyright Magnus Lindholm/ Algon Photography.

(©Magnus Lindholm) (Webmaster Magnus Lindholm)

Algon Photography Studio

Sandvångsgatan 1 D, ÄNGELHOLM

Öppet enligt överrenskommelse